Beate – Musiker

At balancere gennem livet på høje hæle

Jeg har haft to centimeters forskel på længden af mine ben fra barndommen, hvilket medførte en vis skævhed i hele min overkrop. Lægerne anbefalede kile i den ene sko og fysioterapi, men dette var ikke nok til at kunne få mig til at stå lige og afslappet på begge ben. Jeg balancerede gennem livet på høje hæle for at kunne ignorere min skævhed, men alligevel følte jeg mig forkert i min krop. Det var, som om jeg aldrig kunne se nogen eller noget lige i ansigtet, fordi min fordrejede skikkelse så ud til at undvige alt, i stedet for at møde det.

At kunne glæde sig over at stå lige og stabilt på begge ben og kunne møde verdenen ansigt til ansigt – dette er nu kommet indenfor rækkevide gennem Cecilia. Hun har lært mig at bruge min krop bedre, så jeg står mere lige og stabilt end nogensinde. Min krop er også startet med at kræve bedre bevægelser og positioner af sig selv, hvilket fik mig fx. til at droppe de høje hæle – ikke ud af fornuft, men ud af min krops ønske. Ikke mindst giver min forbedrede holdning mig en kraft, jeg ikke vidste, man kunne have.

Da jeg startede hos cecilia, kunne jeg ikke selv præcisere mit problem, men gennem hendes meget fine og lydhøre måde at undervise på, fandt hun de rigtige løsninger og var rigtig god til at dosere processen, så både min krop og psyke kunne følge med.

Jeg er utrolig glad over, at jeg har fundet Cecilia og kan kun anbefale hendes undervisning!

Beate Willma, København, maj 2010.

Musiker