Henny – tidl. bankdirektør

“Jeg er en kvinde på 66 år, der i ca. 10 år konstant har haft smerter i ryggen strålende ned i højre ben. Jeg fik stillet diagnosen slidgigt mellem 4 og 5 lændehvirvel med besked om, at det skulle jeg lære at leve med. Jeg forsøgte med forskellige behandlinger, men der var ingen eller kun kortvarig bedring.

En dag læste jeg en artikel af Cecilia Klose om Alexanderteknik, det måtte jeg prøve.

Efter ca. 10 lektioner kunne jeg mærke forandringer – smerterne forsvandt lidt efter lidt – og de efterfølgende lektioner har gjort, at jeg nu er helt smertefri.

Bare det at lægge sig i sengen og sove uden smerter er vidunderligt. Jeg kan klare at have gæster til middag lørdag og søndag uden at få ondt i ryggen. Igen kan jeg køre bil 100 km uden besvær, hvor jeg altid har ladet min mand køre, og jeg måtte sidde med benet oppe i forruden. Jeg kan igen klare alt havearbejde, og min mand, børn og børnebørn nyder også godt af, at jeg har fået det godt. Jeg glæder mig hver dag over, at min tilværelse har fået helt nye dimensioner, og jeg kan klare næsten alt uden besvær.”

Henny 66 år, tidligere bankdirektør